2 mars 2013

Åtta sanningar om mig.

Har blivit utmanad av Zarah-Lou att berätta åtta sanningar om mig. Önskar jag hade grejer som "jag äter snor" eller "jag kliar mig i rumpan och luktar på fingret" men icke, så kul skall vi inte ha det. Håll till godo, för här kommer åtta sanningar om mig: 


 • Jag är bokmissbrukare/bokberoende. Bokrean är den bästa tiden på året, så även år 2013 när jag är absolut luspank. Vartenda litet öre jag "får till övers" går till böcker. Och jag har inte ens en bokhylla. Ungefär en fjärdedel av mina böcker ligger travade bakom min TV och på Lackbord från IKEA. Resten ligger i lådor. Skulle väl tippa på att jag har i alla fall över 500 böcker som jag köpt själv. JAG ÄLSKAR BÖCKER! Mamma gnäller lite, pappa med, men de skall väl vara glada att det inte är heroin, vavava?
 • Jag biter sönder läpparna i sömnen, speciellt när jag är förkyld (som jag väl oftast är nu för tiden). Kan vakna upp med blod runt munnen vissa mornar. Äckligt kletigt... Läppcerat och speciellt Locabase används flitigt med andra ord!
 • Jag föredrar serier framför filmer. Jag har alltså hellre "seriekvällar" än "filmkvällar". En film känns så klen på något vis, typ som att läsa en femtio sidor lång bok... Att se en serie är mer som att läsa en göttig, bastant bok på sisådär 600 sidor - man får SÅ mycket mer av ALLT!
 • Jag blir illamående så fort jag känner lukten av stekt vitkål. Det finns fan ingenting vidirigare! Ända sedan dess att jag blev magsjuk av kålpudding när jag var typ tretton får jag kväljningar så fort jag känner lukten. Det luktar fan magsjuka, tio svåra år, prutt och diarré så in i helvete!
 • Jag älskar inredning! Det kanske inte märks speciellt mycket på bloggen, men jag älskar verkligen att göra fint, fixa och trixa med färger, mönster och former. Hade hålet i plånboken inte varit så extremt stort hade jag levt ut mina inredningsdrömmar! Det får bli när jag och älsklingen blir Svenssons och skaffar hus!
 • Har en liten (snarare STOR!) dröm om att bli hundtränare/hundinstruktör. Vore inte det livet, typ? Visst, jag vill utbilda mig till arkeolog, men att utbilda sig till hundtränare/hundinstruktör är en dröm som jag har haft länge, länge. Har alltid fått höra att jag har god hand med hundar och "du har verkligen rätt mentalitet för att jobba med de små liven", skall man inte ta åt sig då och slå slag i saken? Det får bli ett mål för framtiden. Vore så himla, himla roligt!
 • Jag röker och hatar det. Förstår inte hur jag kunde vara så urbota korkad som tände den där jävla cancerpinnen för x antal år sedan! Hur kan man vara så D-U-M-I-H-U-V-U-D-E-T?! Jag ser annars mig själv som en mycket intelligent person, så hur kom jag hit? Jag säger till mig själv att sluta röka varje jävla dag men jag kommer aldrig fram liksom. Usch, ful vana, verkligen! Önskar jag kunde ge mitt 18-åriga jag en rejäl smäll på käften och skrika "det där låter du bli!".
 • Jag är missbrukare av Pepsi Max. Japp, här har vi ytterligare ett beroende (tre so far va?). Jag dricker Pepsi Max dagligen och kan ibland gripas av panik om det inte finns hemma. Sjukligt, otäckt, äckligt, egentligen! Visst, det finns inga kalorier i skiten men det kan ju omöjligt vara bra för kroppen att matas med det varje dag? Måste bli skärpning... Någon gång... Som det brukar heta... Ehehe...
Ja, där har ni åtta sanningar om mig! En del hjärtliga och roliga och en del fula och allmänt snuskiga. Jag har liksom inte åtta bloggare att utmana, men jag väljer i alla fall att utmana alla som känner sig manade! Länka gärna inlägget till mig sedan om ni antar utmaningen. Jag behöver VERKLIGEN fler bloggar att läsa, så se detta som ett tillfälle att få ytterligare en läsare helt enkelt! 

1 kommentar:

 1. Kolla in mina åtta sanningar, vettja. ;)
  http://pemlan.blogspot.se/

  SvaraRadera