3 mars 2013

And off you go!

Nu åker datorjäveln ut. Inte sådär dramatiskt som jag egentligen skulle vilja, ut genom fönstret ni vet. Hade gärna sett den smälla i backen men riktigt så jävla elak kan jag inte vara. Hade varit gött dock... Nej, men nu är den finito och hamnar aldrig mer på mitt skrivbord. 1½ år höll den. Defekta jävla skitdator! På skrivbordet har istället min lilla 11" från Samsung (<3) hamnat. Åh, den är så fin. 

Jag har alltid tummat så hårt på att HP gör BRA datorer och det har jag tyckt också, fram till nu. Nu skulle jag aldrig få för mig att tala gott om deras laptops igen! En dator för nästan 6k som håller i ca. 1½ år är INTE en bra dator! Nu i slutet (a.k.a. senaste halvåret mer eller mindre) har den blivit varm som en stekpanna efter att den varit igång enbart fem minuter, utan att ens användas, trots kylplatta! Så skall det fan inte vara! 

Så nu vill jag avråda alla här från att köpa HP:s datorer. Köp dem bara inte! Åtminstone inte ur dv-serien! 

Deras skrivare är toppenbra, jag älskar min Deskjet och vill aldrig byta ut den, men de skall uppenbarligen inte syssla med datorer. Läste på ett forum att HP varit till rätten p.g.a. just den serie min dator kom ifrån (HP Pavilion dv6), att dessa modeller ansågs vara defekta men ändå såldes på marknaden. Om det ligger någon sanning i det vet jag såklart inte, men det skulle inte förvåna mig överhuvudtaget med tanke på hur min dator har tett sig! 

Så, så var det med den saken. Bara att se sig om efter en ny. Sådär lagom jävla roligt... 

Inte ett dugg grinig och besviken...

3 kommentarer:

 1. HP gör bara skitdatorer. Fråga Zandrah hur mycket fel hon haft med sina..
  HP gör SNYGGA laptops, och det är precis det som de säljer; en snygg utsida. Insidan är skit.

  Min gamla svettiga (skitfula!) Toshiba bara går och går och går, har haft den i 5 år snart och den har aldrig betett sig konstigt eller slutat att fungera. Ånga på som ett jävla lok!
  Jag är galet imponerad, trodde inte laptops kunde hålla så länge! Och då har jag dessutom tappat den i asfalten utanför Visbys flygplats (inte hela väskan utan jag skulle ta upp laptopen och tappade den rakt ned i marken...)

  Toshiba <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag har tyckt att HP:s datorer fungerat bra, har ju haft två till innan. Nu tycker jag de är skit! Alltså en BRA laptop skall enligt mig hålla i MINST tre år om den inte behandlas illa eller så.

   Din Toshiba verkar ju toppen! Jag har bokat en Acer jag, skall hämta ut den imorgon. Acer, Toshiba och Asus verkar vara märken som folk i allmänhet är mycket nöjda med.

   Hade jag klarat mig med enbart min lilla 11" (sicken pärla det är <3) så hade jag skitit i att leta efter en ny och nöjt mig med den, men mina behov är ju lite större än enbart Facebook och bloggen liksom. :/

   Hoppas verkligen på att Acer levererar nu! Annars hamnar de i samma fack som HP, haha! ;)

   Radera
 2. Hade en Asus innan. Aldrig.Mer.

  SvaraRadera