4 maj 2013

Åter på fastlandet

Jag är hemma. Omkring 13.40 anlände jag till Katrineholm. Relativt smärtfri resa måste jag väl få medge. Ovanligt lugn. De vanliga störmomenten fanns såklart idag med precis som alla andra resor till och från Gotland. Typ, lång kö i restaurangen på båten, ovanligt långsamma människor som typ trippar på tå när andra är superduperdörtypstresshetsdöden, smockfulla båtbussar och oro för att inte ens få plats i någon av alla fyra bussar när chaufför efter chaufför ropar "FULLT!" Dötung väska och drypande av svett. DET är alltså en BRA resa för mig.

Glad för att vara hemma, ledsen för att få vara hemma... Kluven. Lyckligtvis är det "bara" en månad kvar till Henrik kommer hem på sommarlov. Längtar så mycket! Skönt som FAN att ligga i en 180-säng istället för en luftmadrass som är halvfull på luft varje morgon! Åh!

Nej, uppstigning klockan 05.00 tar ut sin rätt. Dags att SOVA! SKITLÄNGE OCH SKITGOTT!

P.S. Zac är så jävla, jävla söt och underbar! Han har fått för sig att Ozzys tuggben är mycket bättre än hans egen miniversion. Han leker alltså helst med någonting i sin egen storlek. Haha! Fin! ❤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar