24 februari 2013

Sökes: blockljus som inte rinner

Okej guys, nu hoppas jag att ni kan hjälpa mig här. Jag har blockljus i mina lyktor som ni kunde se på bild i fönstret igår. Problemet är att dessa blockljus, och alla andra blockljus jag har, rinner ut i en enda stearinsörja vilket förstör både lyktorna och stenarna som jag lagt in. 

Så nu undrar jag, har ni tips på blockljus som INTE rinner ut? Börjar bli jävligt trist att behöva plocka upp en hel platta med torkat stearin med stenar i varje gång man haft ljusen tända. Trist att behöva köpa nya stenar hela tiden också, det känns ju inte så skoj. 

Så snälla, snälla, har ni haft några blockljus hemma som ni kan tipsa om och som fungerat bra, dela gärna med er! De jag använder (snarare använde) var från ICA Maxi, ett sådant 5-pack jag köpte för ett tag sedan. Har även testat blockljus från Rusta, de rann ut de med, allihop... Please help!

2 kommentarer:

 1. Jag köper mina styckvis på Willys, aldrig haft problem att de rinner. De jag köpt på Rusta rinner, men inte så jättemycket. I min stora golvlykta gör inte det så mycket, när det stelnat är det väldigt lätt att ta bort..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Willys alltså, dem har jag aldrig tänkt på! De ljus jag köpte idag verkar inte rinna dock. Fick bra tips från en kompis att "beskära" ljusen vartefter också.

   Alltså för mig har det verkligen blivit så att jag måste skrapa bort det från botten och sedan är det ju väldigt mycket sten som går till spillo. Känns trist.

   Ännu har dessa ljus inte börjat rinna. Peppar, peppar ta i trä! :P

   Radera