12 februari 2013

Brave - fantastisk film!Ibland är det bra att vara uttråkad och ensam - för då ser man antingen någon göttig serie eller, som i detta fall, en helt fantastisk rulle! Brave var verkligen just HELT FANTASTISK! Vet inte hur jag skall beskriva den med andra ord. Älskar animerade filmer som dessa och Disney PIXAR vet verkligen vad de sysslar med. Full pott!

Och ja, för er som undrar, jag grinade ungefär halva filmen... Både av lycka och sorg. Jag fulgrät så in åt helvete i säkerligen tio minuter non-stop där en stund och hade snart snor och krokodiltårar i hela käften! Jag satt där och bara sörplade i mig mina egna kroppsväskor mellan snyftningarna. Så ett hett tips från coachen: 

se filmen men se för fan till att ha snorpapper nära till hands! 

3 kommentarer:

 1. Så olika man kan tycka om samma sak. Och tur är väl det, förvisso ;)

  Jag älskar Pixar, och jag grät oxå (men å andra sidan, vad gråter jag inte till?!), men den var ganska så seg mellan varven.
  Pixarhumorn kan man inte annat att älska, men som sagt, när det mest bara var om dottern och mamman ville man mest bara lägga sig ned och somna en stund. Sämst från Pixar hittills :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag älskade "Brave" men smaken är som baken, delad! :)

   Älskar också Pixar och precis som du säger så är humorn helt underbar. Blir dock svårt för Pixar att överträffa sig själva i framtiden, tror de bästa filmerna redan har gjorts. Mina favoriter är helt klart "Up", "A bugs life" och "Finding Nemo". Blir jäääävligt svårt att spöa den uppställningen!

   Superhjältar har jag inte sett, tror jag? Hm. Den kanske man skulle kolla in! :)

   Radera
 2. Fast nu ljög jag.. har faktiskt inte sett "Superhjältar" trots att jag har den i min ägo :)

  SvaraRadera