27 juni 2013

Snyggaste sängen i stan!
Igår tog jag äntligen arslet ur vagnen och slutade vara så i helvete snål. Har länge gått och velat angående överkast till sängen eftersom det är så förbannat jävla dyrt(!) Igår kunde jag helt enkelt inte ignorera ett 260x260 på Jysk. Rea is the shit, I'm telling you! Sängöverkastet (alltså det svarta) gick för 150 riksdaler. Ett riktigt fyndpris med tanke på att de kostar minst 300 spänn annars och det är så jääävla tråkigt att lägga pengar på. 300 spänn, det är typ fyra pocketböcker det! Svider satan. 

Pläden med stjärnor kostade 100 kronor och filten gick för 50 kronor. Det kanske märks att jag på senare tid fått dille på USA-motiv/färger? Älskar't! När jag får dille på någonting så går saker och ting mer ofta än sällan till överdrift. 

Så dagens tips: kolla in rean på Jysk. De har allt möjligt till riktiga fyndpriser! Billigt som satan, på riktigt. Finns t.ex. en hel radda med prydnadskuddar för 25 spänn styck. Looooove it! Det finns ALLTID någonting att köpa med sig hem under deras rea. (:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar