9 september 2013

Shopping: Dublin

Det blev, låt oss säga en hel del, shopping i Dublin. And I fucking loved it! Penneys (Primark) in my shopping heart! Jag handlade för säkerligen 1500 spänn där under fem dagar. Och vet ni vad? Jag fick skitmycket för pengarna. En söt liten klänning för 11 euro (ca. 100 kronor) and I was in heaven! Nu var det inte bara EN liten söt klänning som fick följa med i väskan hem utan... rätt många. Jag och syrran shoppade 13kg tillsammans så det vore omöjligt att slänga upp bilder på allt här (+ att batteriet la av) så jag bjuder på en liten del.

Bilderna är skitkassa. Egentligen skulle man ha en skyltdocka här hemma för att göra kläderna rättvisa när man skall fota. I alla fall: jag har EN bild med på mig själv iklädd min favoritklänning. Skärningen på den klänningen är precis densamma som på alla andra klänningar jag lägger upp bilder på. Det är min absoluta favoritmodell och jag trivs så himla, himla bra i den. Penneys KRYLLADE av klänningar i just den modellen. Om himmelen finns så finns den i form av Penneys. Så det så!

Ska man åka på en shoppingresa men samtidigt ha stora möjligheter att uppleva kultur är Dublin verkligen att rekommendera. London också för den delen, skulle jag tro. Primark är verkligen superbilligt och kvaliteten verkar det heller inte vara något fel på. 2 kommentarer:

 1. ååh vilka fina grejer!! Och den där "Geek" tröjan, mmhhmm. Har sett en liknande fast som det bara står "Geek" på en shoppingsida. Löv

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja! Alltså Penneys/Primark måste upplevas. Det var som att träda in i en helt ny värld. Allt är snorbilligt och det är TUSENTALS kvadratmeter och tre våningar med bara massaaaaaa kläder. Kläder, kläder, kläder, överallt i alla möjliga stilar och storlekar. LOOOOVE!

   Geek-Stewie är guld värd. Kommer fan bo i denna tröja! ;)

   Radera