24 september 2013

Beyond awesome!


I fucking killed it! Det har varit en månad av hårt slit, stress, blod, svett och tårar. Jag har velat skrika, slå någon hårt i ansiktet med knytnäven, velat bränna upp kurslitteratur och stampa på anteckningar till dess att det bara är småsmulor kvar. Jag har varit frustrerad, arg, deprimerad, glad, upp och ner... Jag har inte sett något slut på alla dessa känslor. Förrän idag.

Because I killed it! Prov i fredags, prov igår, prov idag. Och det känns så jävla bra! Jag tror verkligen att jag klarat alla dessa tre prov utan problem. När min lärare frågade idag hur provet i privatjuridiken kändes svarade jag bara: "det får framtiden utse" med ett litet busigt leende på läpparna. 

Hur jag kände egentligen? Ja, jag dansade i princip inombords. Jag gjorde piruetter och tänkte att äntligen, äntligen kan jag åka hem och vara så äckligt stolt över mig själv. Äntligen kan jag få slappna av och ta nya tag! Det känns riktigt, riktigt bra nu och jag hoppas att den känslan får stanna kvar även när jag fått proven rättade. Orkar inte med ett bakslag just nu.

Men ärligt, tror faktiskt inte att jag har ett piss att oroa mig för. Är så jävla grym! Enough said! 

2 kommentarer: