22 januari 2013

Två av tio - Sons of Anarchy


Sons of Anarchy
Älskade, älskade SoA. Vet inte hur jag med ord egentligen skall beskriva denna serie, den måste helt enkelt ses för att förstås. Det är en relativt tung serie med mycket starka, karismatiska och älskvärda karaktärer. Precis som i GoT finns det känslor kring karaktärerna, vissa älskar man och andra hatar man, medan det finns de som står och trampar på neutral mark, som man inte riktigt vet vad man skall tycka om. 

Storyn är invecklad vissa stunder och det är nog därför jag älskar denna serie så mycket! Visst, man kan se en del saker komma, en del grejer känns självklara, men så ibland dyker det där oväntade upp som ett brev på posten. Precis som det skall vara alltså! 

SoA har kommit att bli min och Henriks serie, den ser vi enbart tillsammans, aldrig på olika håll. Därför betyder den såklart extra mycket för mig. Fördelen är också att man verkligen hinner sakna serien, man hinner börjar längta efter att glo igenom de avsnitt man har "missat" under tiden som gått. 

Favoritcitat
Jax Teller: A true outlaw finds the balance between the passion in his heart and the reason in his mind. The outcome is the balance of might and right. 

Favoritkaraktärer:
Jax Teller
Robert Munson
Opie Winston

Se serien! Hittills finns det fem säsonger och en sjätte är "in the making". Massvis med gött att frossa i för er som inte ens börjat kolla. Yumyum! F.ö. så ja, Jax är halva nöjet... Det tycker nog till och med Henrik! *ler*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar