16 januari 2013

For all the music lovers out där!


Nu är jag i säkerhet på Gotland, inga större skador åsamkade (förutom trög nacke efter en natt på luftmadrass med ett mystiskt, osynligt hål någonstans). Resan var så jäkla lugn och skön, tåget var inte ens halvfullt, bussen hade vartannat säte ledigt och på båten var vi kvällen till ära endast 145 personer. Hade i princip en hel jäkla salong för mig själv vilket var helt underbart. Kunde avslappnat dricka mitt kaffe, slänga i mig M&M's och glo på Game of Thrones (fucking lovely as always!).

Det enda "stressmomentet" var egentligen på Centralstationen i Stockholm. Hittade nämligen inte mina lurar innan jag skulle bege mig till tåget, så det kändes rätt platt och trist att resa i flera timmar utan musik. Såg att de hade Teknikmagasinet på stationen, tänkte att jag skulle kila in och köpa ett par bra lurar. Dum som jag är (fast ändå inte) säger jag till säljaren att "jag vill ha ett par bra in-earlurar, de skall vara bra men inte så jävla dyra". Då slänger han upp ett par Pioneer för 450 spänn och säger att "tänker du kvalitet så är dessa inte dyra". 

ALLTSÅ WHAT? 450 spänn? Skulle JAG!? Fattigaste fattiglappen av dem alla... 

Men ja, det skulle jag. Faktiskt så skulle jag det, för det slutade med att jag gick därifrån med dem. Var helt svett när jag väl fått på de mindre "kuddarna" på lurarna och skulle testa. På riktigt svett och darrig på handen. "Tänk om jag köpt något skit nu? Något skit som kostade alldeles för mycket pengar?!". Paranoid. Hade lite panik nästan... MEN JÄVLAR! Besviken behövde jag då INTE vara! Sicket jäkla ljud det är, i de där små?! Sådant klart ljud och basen är förvånansvärt grym! Blev chockad och känner idag att det faktiskt var ett jävligt bra köp. Skulle inte byta ut dem mot någonting annat i hörlurväg! 

Så, nu vet ni vad ni skall satsa på om ni skall ha ett par riktigt, riktigt grymma in-earlurar. Nu vet ju inte jag hur länge dessa håller men antar att allt har sin livslängd beroende på hur försiktig man är med grejerna, men rent ljudmässigt rekommenderar jag dessa till ALLA! Fungerar till både musik och film, sitter så jäkla bra att de knappt känns i öronen, helt underbara är de!

1 kommentar:

  1. Ramlade in här av en slump efter att ha läst din kommentar i en annan blogg. Skön, positiv attityd och gillar verkligen din blogg med! Kommer definitivt att kika in här igen.

    SvaraRadera