23 januari 2013

Gåfri dag!

Hallå på er!
Här sitter jag och småfiser framför datorn. Fin dam som jag är. Dagen har varit lugnare än vanligt. Har nämligen haft en "gåfri dag". Det kanske låter puckat men det är faktiskt i hälsosyfte, tro det eller ej! När jag åkte till Gotland var jag så förbannat dum att jag enbart tog med de skor jag hade på fötterna, det vill säga mina high boots från Vagabond.

Det.var.inte.smart.

Dag två tog vi en promenad och det gick bra. Dag tre gick mindre bra... Vår lilla tripp till Visbys centrum slutade med ett besök på Din Sko. Jag KUNDE inte fortsätta. Jag var beredd att lägga mig ned i snön, släppa våra kassar och bara gråta! Smärtan var så total att varje litet steg gjorde mig svimfärdig! När jag kom hem och drog av mig strumporna förstod jag att det var ett klokt val att köpa nya skor.

Det känns galet tråkigt att ha åkt på dessa jäkla skavsår för jag hade VERKLIGEN sett fram emot att ta dagliga promenader under min vistelse. Gotland och Visby är lika vackert på vintern som under sommaren. Nu har det istället blivit ett nödvändigt ont att kliva ut genom dörren, när vi skall handla mat t.ex.

Man skall vara jävligt försiktig med skavsår, det har jag fått erfara nu. Speciellt efter att ha läst om blodförgiftning och infekterade skavsår, det är fan inga trevliga historier... Antar att jag har lärt mig min läxa för detta har verkligen satt skräck i mig.

Fyfan... Lova att ni aldrig drar på er skavsår som dessa, de är ett rent helvete att dras med! Lovarå! Och lova att om ni får skavsår så håll för fan koll på dem, ibland är de inte så oskyldiga som de verkar! :/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar