28 december 2012

Grön kärlek på flaska

Omnomnom!
Nu är allt äntligen fixat inför nyårsfesten som skall hållas här i Villan. Egentligen var det väl inte så mycket att fixa, med min budget blir det ju knappast något flashigt finparty. Tur man inte har kostymnissar till vänner, då hade det definitivt känts mer pressat. *blink* 

Alkoholen är kirrad, äntligen! Jag som vanligtvis bara lägger runt hundra spänn på alkohol till fest hamnade på över trehundra idag och jag skall erkänna att ångesten var rätt total när kortet skulle dras. Men skitsamma, det är bara nyår en gång om året. Och tack och lov för det, kanske... Nåväl, fick med mig Midori hem. En av mina absoluta favoriter. Melonlikör, bara att slänga ihop med lite mjölk eller någonting annat som inte är så sött. Jag tänker köpa tranbärsjuice, slänga i massvis med is och trycka i lite lime och citron, superb! Såklart kör jag mjöldrinken också, finns fan inte mycket som slår den! Hett tips till mjöldrinksälskaren där ute (fint ord då...)

Nu tänker jag slänga mig i sängen med lite god läsning. Är helt slut efter lunch/shopping/systemetspring/systemetångest och helghandling. So long! 

1 kommentar:

  1. Nyårsdrinkar är ett måste! Å ja, det är ju bara nyår en gång om året ;)

    SvaraRadera