9 april 2013

Pepp!

Såg just första avsnittet av svenska Biggest Loser 2013. Jävlar vilket gäng! Har två favoriter hittills; Hannah och Katarina. Två tjejer som verkar urhärliga verkligen! Ser verkligen fram emot kvällens avsnitt! Missa inte det, 7:an klockan 21.00 people. Man blir så pepp!

Mitt löfte till mig själv när jag åkte till Gotland var att ge mig ut på minst en promenad per dag. Efter att jag kom hit i fredags har det gått oförskämt bra och jag har faktiskt varit ute på MINST en promenad per dag, vissa dagar till och med två. Och vet ni vad? Jag är sjukt jävla pepp! Har inte käkat varken godis eller chips på två dagar nu. "Wow, två dagar" kanske ni tänker då? Ha, ni skulle bara veta! Jag äter godis i princip varje jävla dag annars och som jag sa till Henke igår "två dagar är bättre än noll". 

Jag har varit sugen på choklad(!) dessa två dagar men på något vänster har jag lyckats motstå frestelsen trots att jag har choklad liggandes i kylen. DET är framsteg för mig. Så istället för att tänka "äsch, vad gör det om jag äter en liten bit choklad?" har jag tänkt att "i långa loppet är den där chokladen betydande". Det kan verka som ingenting för er men för mig är det stort att faktiskt lyckas strunta i den där lilla, lilla chokladbiten. 

Sitter just nu och skapar en promenadlista. Jag har som mål att kunna springa till den listan i framtiden. Hur långt det är dit spelar ingen roll, jag ska ta mig dit no matter what. Med musik i öronen, min promenadlista! Jag tackar Nenne som hjälpt mig eftersom hon är helt pro på house/jävligtbradunkadunka! 

En av mina absoluta favoriter som går varm i mina Pioneer just nu:

2 kommentarer:

 1. Det var så lite så! :) tittade också på programmet! Har dessutom följt Katarinas sen två år tillbaka (tror det var två iallafall) då hon även medverkat i "Du är vad du äter" med Anna. Eh yeah! Man kan bli lite inspirerad tycker jag.

  Kör hårt med promenaderna bruden!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa, jag hittade hennes blogg nu! Fan vad skoj! :D

   Radera