12 augusti 2013

Kolmården 2013!Här har ni 23 bilder (huller om buller i extrem oordning) av ungefär 700 från gårdagen (alltså lördag) då jag, Henke och ett gäng trogna kumpaner tog en tripp till Kolmården. Jag är alltså 23 år gammal och besöker en djurpark som ligger så otroligt jävla nära för första gången! Helt otroligt att jag inte kommit dit tidigare. 

Det var en UNDERBAR dag! Att se alla dessa fantastiska djur var verkligen en upplevelse. Delfinshowen "Life" rörde mig till tårar och snöleoparden fick mig att bli alldeles skakis av lycka. Jag var så exalterad att jag knappt kunde hålla kameran still för att ta bilder. Det blir ju dessutom tio gånger svårare när det är ett långt objektiv som väger en del jämfört med kitobjektivet... 

Det var verkligen helt fantastiskt att få komma till Kolmården och se att djuren verkar må så bra. Alla anläggningar såg otroligt fina och välskötta ut. Det var egentligen inget djur som hade en för liten inhägnad. De hade gott med utrymme och platserna där de bodde var verkligen anpassade för dem. Jag hoppas att de har det lika bra väl inomhus! 

Detta skall bli en årlig tradition. Minst ett besök per sommar. Man kan verkligen gå huuur länge som helst där! Innan vi kom dit så tänkte jag att "ja, men om vi är där runt tio så är vi väl på g hem runt 15". Icke. Vi var därifrån vid sju! Så kul var det! 

Så pass fin dag att det inte ens sved i plånboken att betala mat och inträde för två pers. DÄNI! Då har man det fan rätt så gött! <3

4 kommentarer:

 1. Kul :) Jag har gjort min praktik där när jag var typ 13 år, i delfinariet. Älskade delfiner <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jisses, det låter ju onekligen som en VÄLDIGT schyst praktikplats! Delfinerna var verkligen helt fantastiska och showen var SÅ känslosam. Jag grinade i smyg, haha! Det är verkligen någonting alla borde få uppleva. :)

   Radera
 2. Svar
  1. Tack så mycket, vad snäll du är! :) Det var verkligen härligt att vara där.

   Radera