14 november 2013

Get creative!Igår kom som sagt ritplattan som jag beställde i måndags. Plattan är galet snygg och känns verkligen inte ett dugg plastig, vilket var min rädsla innan. Jag klarar inte av plastiga prylar, alls. Det skall vara stabilt, kompakt och tungt - precis som denna ritplatta alltså! Det är en Wacom Intuos Small och jäklar vad bra den är! Har haft så otroligt kul det senaste dygnet! Hade jag inte behövt äta, sova och gå i skolan hade jag suttit som fastklistrad här framför skärmen hela dagen och bara låtit kreativiteten flöda. 

Ångrar inte en enda sekund att jag la pengar på detta! 

Här är lite av det jag har gjort hittills. Kom ihåg att jag aldrig har sysslat med en ritplatta för. Gud, jag har ju knappt tecknat med papper och penna sedan 9:an på högstadiet. Så detta är noobish as fuck, men jag har haft så jävla, jävla kul! Man blir så avslappnad och inne i sin egen lilla värld. Underbart! 

Jag vet inte vad det är med Blogger och filer som kommer från Photoshop, men de blir liksom LJUSARE när jag lägger in dem här på bloggen. Verkligen tråkigt, det förstör en hel del. Ögonen på ugglorna t.ex, sådär ser de inte ut... Månen/stjärnhimmelen är ju också helt förstörd p.g.a. detta... Jag skall börja lägga upp det jag gör i PS på DeviantArt, så kan ni kolla på dem där istället. Alternativt byta bloggportal igen, vilket jag helst inte vill...

Min DeviantArt: http://elfridiskt.deviantart.com6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja, det är verkligen superkul med ritplatta! :) Men DU då, du verkar ju ha det jävligt fett du med, haha! ;)

   Radera
 2. Tack för din kommentar! :)) Ja, jag älskar namnet Arwen.. det är så unikt och vackert. Vad kul med en ritplatta! Det skulle jag också vilja ha. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. KÖP! Det är så himla värt det. Lätt mitt bästa köp i år, tillsammans med min kamera förstås. Det är så skönt att få glida in i kreativiteten och bara vara. :)

   Radera