6 oktober 2013

Promenad i eftermiddagssolen.Älskade, älskade höst. Det finns ingen årstid som är mer vacker än denna. Det var en fröjd att ta med sig kameran ut på en promenad idag. Djulörundan är så vacker att man nästan tappar andan. Det lär bli många, många rundor i höst! 

Sedan måste jag ge cred till min kamera. Den är fasen fantastisk! Dessa bilder är knappt redigerade. Jag har lagt på lite skärpa och motljuskompensation på en del där det behövs. Har även använt mig av ett svaaaaagt, svaaaagt, svagt varmt filter (på bilden med vattnet t.ex.) men skillnaden mellan original och redigerat är knappt märkbart. Färgåtergivningen är helt amazing och kameran levererar verkligen! Ser fram emot den dag då jag har lärt mig alla inställningar och kan knäppa av riktigt, riktigt schysta bilder. Kameran har all potential i världen så nu är det upp till mig att hamna på samma level! 

3 kommentarer:

 1. Hej,
  Vill du visa upp dina bilder för fler? Vill du få respons på dina bilder?
  Vi har startat bloggen runner-up.se där vi vill lyfta fram andra fotografer, skicka jättegärna in bilder till oss (900px bred), skriv en kort text till bilden och länk till din hemsida/blogg. (Läs mer här: http://runner-up.se/2013/april/lasarbilder.html) Mailadressen är info@runner-up.se

  Vi lägger då upp din bild och länk till din sida, med respons från oss.
  //Runner-up

  SvaraRadera
 2. Guud vilka fina hostbilder. Har ar det snart sommar (fast det har varit 30 grader idag haha)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Svensk höst är verkligen vacker! 30 grader är inte riktigt min kopp té men det är ju perfekt om man vill bli lite brun om benen! ;)

   Radera