27 juli 2015

Jag lever...

... tro det eller ej! Det är, återigen, tyst här i bloggen. Varför? För att jag jobbar. Typ hela.jävla.tiden. Börjar tro att jag tagit mig vatten över huvudet med sommarjobb, för nu har jag blivit pissförkyld. Vilket jag typ aldrig är. Det slog mig här om dagen att jag inte får mer än max tio dagars semester detta år, och att det är en ganska jävla stor omställning för min del med tanke på att jag är 25 och har landat mitt första sommarjobb ever. True story, bro. Ganska tragiskt när man tänker på det, liksom. Men jag trivs, det gör jag verkligen, och den sociala biten (samt pengarna, ehehe) gör allt så himla värt det. Har träffat helt underbara människor denna sommar och det kommer bli tufft att kliva av sista passet den 16:e augusti. 

Men jag kommer också ha mycket i görningen en tid efter. Inte nog med att vi skall masa oss tillbaka till Gotland den 20:e augusti, vi skall även dra med ett helt flyttlass till en ny lya. För ja, jag har signerat kontrakt för en ny lägenhet. Den är lite större och viktigast av allt: JAG KOMMER HA ETT KÖK(!) med UGN, KYL OCH FRYS! Värsta grejen, yo! Jag kommer även ha balkong. Det jag INTE kommer ha är en underbar utsikt över ringmuren till morgonkaffet, men det fick jag åtminstone uppleva i lite drygt tio månader och det är faktiskt inte alla som får. Ser mindre fram emot att kånka på alla grejer och städa lägenheten, men vad fan, allt löser sig!

Nåväl, jag tänker inte bli långdragen. Egentligen har jag supermycket att dela med mig av. Massor med ämnen jag vill diskutera, men min hjärna orkar inte formulera och tänka idag, så det får bli en annan gång. En liten uppdatering fick ni i alla fall, och jag tänker bli bättre på det, men nu i sommar kommer det nog dessvärre vara ganska så jävla dött här inne. 

Puss på er! <3 p="">


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar