18 juni 2015

Hemma i Kattne!

Ja, då var sommaren igång. Har varit hemma i Katrineholm i snart två veckor. Saker och ting flyter på i sakta mak. Sedan jag kom hem har jag haft besök av Ronja och Emelie, jag har börjat jobba, och börjat sakna plugget. Jobbet går bra, åtminstone när jag får vara frisk. Det är riktigt jäkla kul att stå i kassan, få möta kunder, småprata lite med dessa och mina arbetskamrater. Få vara social! Jag är en lyckans ost som har fått det här jobbet. Det är inte alla som får ett jobb, än mindre ett såhär bra jobb! 

Men... så fick jag en förbannad jävla infektion i en tand och sattes på en antibiotikakur på tio dagar samt starka smärtstillande. De första dagarna jobbade jag på ändå, försökte ignorera smärtan medan jag torkade svetten ur pannan. Stod där i kassan och bara körde, alldeles blek i ansiktet och med en outhärdlig smärta bankandes i käften. Det var ganska skönt när passet där under torsdagen var slut. Under fredagen fick jag en akuttid hos tandis och sedan var det som sagt bara att börja knapra piller. Tror jag lyckades konsumera ett halvt paket ipren, ett halvt paket alvedon och ett halvt paket citodon... På bara några dagar. Det var fan den värsta smärta jag någonsin varit med om. Ändå var jag så förbannat jävla envis och skulle försöka jobba under söndagen då ytterligare en sjukanmält sig under morgonen, och vi visste att trycket kunder bli starkt. Men ja, det höll ju i ca. 1h och 30 minuter innan jag var tvungen att gå av passet. Fan så besviken jag var på mig själv, fastän jag inte kan rå för att jag får en jävla infektion i en tand. Prestations-Frida, som alltid. Är det någonting som inte fungerar, om jag misslyckas med något, ser jag det alltid som ett nederlag som är mycket större i mina ögon än i någon annans. Måste fan lära mig att hantera sådant istället för att bryta ihop när ingen ser. Lära mig att jag inte kan kontrollera allt i mitt liv, att en del saker kommer ske hur hårt jag än försöker motarbeta det. 

Men men, det är bara att bita ihop och komma igen. I tisdags tog jag inte ett enda piller, bortsett från antibiotikan förstås, då jag var i princip smärtfri. Så nu är jag på banan igen och ser fram emot att få jobba igen i helgen! 12-18 både lördag och söndag. Ganska fint OB det! Jag har dessutom redan fått extradagar utöver schemat - JAG TAR ALLT JAG FÅR, bah bring it! 

Nåja, det blev ju en "rolig" uppdatering. Har egentligen mycket mer att skriva men det får bli i ett annat inlägg. Det är inte alltid man orkar läsa en hel jävla uppsats liksom! 

Tjolahopp, och trevlig midsommar på er! 1 kommentar: