16 december 2014

Några timmar till.

När studenter säger att de pluggar, vad de egentligen gör: hänga gubbe! Ronja hängde inte en jävel den dagen, viktigt att poängtera!
Till höger: lista på en del av litteraturen vi skall ha läst under jul, som förberedelse inför kommande hemtentamen. 

Alltså... bloggen ligger så in åt helvete i lä just nu! Vi har haft hemtentamen, grupparbete, kaotiskt långa dagar med omänskligt tidiga mornar, högar av litteratur och så vidare. På torsdag skall vi äntligen få lämna ön. Jag säger äntligen, inte p.g.a. Gotland, utan p.g.a. den energi som inte längre existerar och behöver fyllas på i form av julmat, julgodis, familj och hundmys. Speciellt hundmys! 

Ni kanske kommer ihåg att jag nämnde en nischad blogg för ett tag sedan? Well, I'm working on it. Förhoppningsvis hittar jag några luckor under "juluppehållet" (som egentligen inte alls är ledig tid, snarare sitta-med-näsan-i-böcker-inför-hemtentamen-tid) att fixa och trixa med den. Det vore himla kul faktiskt! 

Skall även försöka blogga lite mer här. Jag älskar ju att blogga och jag hade aldrig någonsin kunnat föreställa mig en värld där det inte fanns tid till det, men där är vi nu... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar